«محسن جوهری» در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: کارمزد جایگاههای سی ان جی یکی از مشکلاتی است که در سالهای گذشته همواره با آن مواجه بودیم.
وی اظهارداشت: متاسفانه طی سالهای گذشته کارمزد جایگاهها سی ان جی در کشور هیچ وقت متناسب با افزایش هزینههای جایگاه داری اضافه نشده است.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی سی ان جی کشور گفت: برای نمونه در سال گذشته ۷۰ درصد افزایش هزینه داشتیم در حالی که بطور متوسط ۱۷ درصد به کارمزد این جایگاهها اضافه شد.
وی افزود: امسال هم علی رغم اینکه شاهد افزایش شدید هزینهها هستیم همچنان مجبوریم با کارمزد سال ۹۸ کار کنیم.
جوهری اظهارداشت: تجهیزاتی که برای فرآیند تبدیل گاز طبیعی به سی ان جی در جایگاهها استفاده میشود از فناوری بسیار بالایی برخودار است.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد این تجهیزات وارداتی است، گفت: هزینههای که در جایگاههای سی ان جی داریم به شدت متاثر از نوسانات نرخ ارز است.
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی سی ان جی کشور افزود: مشکل دیگری که داریم اینکه اکثر جایگاههای سی ان جی کشور با عمر بیش از ۱۰ سال هستند و خرابی تجهیزات این جایگاهها به قطعات اصلی رسیده و این قطعات هم بسیار گران قیمت هستند.
وی اظهارداشت: چندین بار به دولت درخواست داده ایم جایگاههای سی ان جی که عمری بالای ۱۰ سال دارند برای نوسازی شان کمک کند ولی متاسفانه هیچ گونه همکاری و حمایتی تا با اکنون انجام نشده است.